Biografie
Jacky is geboren op 1 november 1985 te Oss. Hij is ontdekt door zijn buurman die zelf in een band zit en erg onder de indruk was van zijn stemgeluid.

Jacky zong altijd onder de douche. Zijn buurman ging aandachtig zitten luisteren en sprak hem na een paar keer gehoord te hebben aan: ‘Dat je niet gaat zingen’.

In het begin deed Jacky er een beetje lacherig over en naar een gezellige karaoke avond besloot hij het toch te proberen. Hij kreeg een paar orkestbanden en begon er zijn hobby van te maken. Bij verjaardagsfeestjes kreeg hij de microfoon in de handen gedrukt en begon vervolgens te zingen. Toen zijn nummers erop zaten leverde zijn warme stemgeluid veel positieve reacties op. Het aanwezige publiek was zo onder de indruk dat men zei dat hij iets met zijn stem moest gaan doen.

Hij besloot om een cd op te gaan nemen genaamd ‘’ Zomertijd’’, op deze cd staat een eigen nummer genaamd ‘’Zomertijd’’ en 9 andere covers.

Zijn tweede single Hou van jou, Oui je t’aime is ook uitgekomen waarop 3 eigen nummers staan. Ter promotie van zijn nieuwe cd mocht hij plaats nemen op de rode bank bij Jensen, zijn tv debuut.
Zijn derde single was, Leven op het plein. Dit nummer heeft 4 weken in de Mega Top 100 gestaan met als hoogste notering 63. Hiermee is zijn eerste Top 100 hit een feit!

Zijn Vierde singel was ‘’Wat ik alleen maar wil’’. Een eigen nummer wat hij ook zelf geschreven heeft. En wat door een aantal collega artiesten is gecoverd dus een bekroning van zijn werk.

Verder heeft hij mee gewerkt aan 'als de zon weer schijnt '' een singel van dj Joey Las.

Zijn laatste singel is een carnavals nummer genoemd "allemaal beestjes" een samenwerking met de internationale DJ Funkhauser uit België (de bedenker van "waar is dat feestje").

Verder timmert hij nog flink aan de weg, dus jullie gaan zeker nog veel van hem horen.
Voor info/boekingen bel 06 12 89 27 31 of mail naar boekingen@jackyvandenacker.nl